19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Fată de 15 ani, din Corabia, răpită și violată de un bărbat de 50 de ani. Autorul faptelor a fost arestat

- Advertisement -

Un bărbat de 50 de ani, din orașul Corabia, este în arestul Poliției Olt după ce duminică noaptea a profitat de o adolescentă de 15 ani, din localitate, care îi este vecină. Acesta ar fi răpit-o pe copilă și a dus-o la domiciliul său din orașul de la malul Dunării, unde a și violat-o.

Tatăl fetei de 15 ani este cel care a sesizat în noaptea de duminică spre luni că aceasta nu este acasă, apelând serviciul de urgență 112 și sesizând dispariția sa polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Oamenii legii au plecat în căutarea sa și au găsit-o în aceeași noapte în casa corăbianului de 50 de ani, vecin cu adolescenta, care le-a spus acestora că a fost răpită și violată de bărbat.

„La data de 1 februarie 2021, în jurul orei 00:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. La scurt timp după sesizare, în urma activităţilor desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Corabia, minora a fost găsită în locuința unui bărbat, de 50 de ani, din aceeași localitate. Minora a declarat că ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal și că ar fi fost violată de bărbatul respectiv. Acesta a fost reținut”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Luni, autorul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marți, la propunerea procurorilor din cadrul Parchetului Corabia, acesta a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Corabia, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și viol. Totodată, judecătorii au respins cererea formulată de inculpat, prin apărătorul ales, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Decizia instanței nu este, însă, una definitivă și poate fi contestată.

În prezent, bărbatul de 50 de ani se află încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți