16.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Personalul din învățământul oltean, primul loc în țară privind dorința de vaccinare împotriva COVID-19

- Advertisement -

În cadrul conferinței de presă susținută joi la sediul Inspectoratului Școlar, Victor Iacobescu, șeful învățământului oltean, a făcut precizări cu privire la numărul cadrelor didactice și nedidactice din județ care până acum s-au imunizat împotriva noului Coronavirus, dar și a celor care sunt programați în continuare pentru a se vaccina. Potrivit acestuia, Oltul este pe primul loc în țară privind procentul persoanelor din acest domeniu care doresc să se vaccineze.

Dacă din ianuarie și până în prezent s-au imunizat aproape 400 de persoane din învățământ, alte peste 1.500 s-au programat pentru a se vaccina.

„La vaccinare, Oltul este pe primul loc în ţară cu peste 56% dintre cadre didactice, personal nedidactic şi personal auxililar care au optat pentru a se imuniza. Vor să se vacineze 2.312 de cadre didactice, 247 de angajaţi personal auxiliar şi 606 angajaţi personal nedidactic. Până acum, s-au vaccinat 372 de cadre didactice şi au reuşit să se programeze pentru vaccinare 1.597 dintre angajaţii din învăţământ din judeţ”, a declarat Victor Iacobescu, inspectorul școlar general al ISJ Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți