10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferi prinși băuți în trafic

- Advertisement -

Doi conducători auto au fost depistați în stare avansată de ebrietate pe drumurile publice care tranzitează județul Olt, pe numele lor fiind întocmite dosare penale. Unul dintre cei doi, se afla la volanul mașinii și fără a avea permis auto suspendat.

Miercuri seara, în jurul orei 17:00, polițiștii rutieri din Slatina l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat. Oamenii legii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 1,08 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Slătineanul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

Și în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 01:30, a fost oprit în trafic un șofer băut. În timp ce acționau pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițiștii din orașul Potcoava au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,68 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii continuă acum cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți