32 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2 în județ. Bilanțul total al cazurilor a ajuns la 10.750

Grupul de Comunicare Strategică a comunicat duminică alte 32 de cazuri COVID-19 în județul Olt, iar de la începutul pandemiei bilanțul total a ajuns la 10.750. S-au raportat şi bolnavi internați în spital, care erau deja pozitivi la virusul SARS-CoV-2, iar la retestare au avut același rezultat. Din fericire, autoritățile centrale nu au mai raportat decese, iar rata de infectare cu Coronavirus, cumulată în două săptămâni, continuă să fie sub o îmbolnăvire la mia de locuitori.

Potrivit datelor oficiale prezentate de autoritățile centrale, distinct de cele 32 de cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale oltene, care erau deja pozitivi, două persoane din județ au fost reconfirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Dintre cele 10.750 de persoane confirmate cu infecția COVID-19 în Olt, sunt 245 care au pierdut lupta cu boala de la începutul pandemiei, însă majoritatea acestora aveau și alte probleme de sănătate grave. Din fericire, duminică a fost cea de-a cincia zi în care nu s-au raportat decese din cauza noului Coronavirus.

Cât despre rata de incidență, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta este în continuare scăzută fiind de 0,61 cazuri COVID-19 la mia de locuitori, județul continuând să se situeze în scenariul verde.

Situația epidemiologică la zi

10.750 cazuri confirmate de la începutul pandemiei

32 cazuri noi

10.193 persoane vindecate de la începutul pandemiei

41 persoane internate

15 persoane internate pe secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă a spitalelor din Olt

271 persoane aflate în izolare la domiciliu

302 persoane aflate în carantinare la domiciliu

30.986 persoane testate

245 decese

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<