14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

ANUNŢ

- Advertisement -

ZAHARIA MIRCEA MARIUS, ZAHARIA ANA-MARIA, CHIRIMBU ANGEL DELANO ȘI CHIRIMBU ALEXANDRU CLAUDIU anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Olt, în cadrul procedurii de realizare a evaluării de mediu pentru „PLAN URBANISTIC ZONAL – SCOATEREA TERENULUI DIN CIRCUITUL AGRICOL  ȘI INTRODUCERE TEREN ÎN INTRAVILAN ÎN VEDEREA LOTIZARE TEREN PENTRU CONSTRUIRE LOCUINȚE UNIFAMILIALE ȘI DRUM DE ACCES”, în comuna Slătioara, sat Salcia, T 12, P 4/1, P 5/1, P 4/2, P 5/2, P 6/1, judeţul Olt: planul nu necesită evaluare de mediu și nici evaluare adecvată urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Documentația care a stat la baza luării deciziei etapie de încadrare și proiectul deciziei etapei de încadrare pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Olt din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni – vineri, între orele 08:00 – 14:00, precum și la următoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro.

Publicul poate formula comentarii privind decizia etapei de încadrare pe care le trimite în scris Agenției pentru Protecția Mediului Olt, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți