11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

TIR încărcat cu bere, în câmp după o manevră greșită a conducătorului auto

- Advertisement -

Un TIR care era încărcat cu bere și circula din direcția municipiului Craiova spre Slatina a fost implicat, vineri dimineața, într-un eveniment rutier care s-a produs pe Drumul Național 65 – European 574, la intersecția cu drumul ce duce spre satul Bistrița Nouă, orașul Piatra Olt. Niciun alt autovehicul nu a mai fost implicat în eveniment, conducătorul auto efectuând o manevră greșită și ajungând cu autocamionul pe un câmp de pe marginea părții carosabile.

Polițiștii rutieri au ajuns la fața locului pentru a face cercetări, iar din primele date au stabilit că șoferul, pe fondul neatenției în conducere, a pătruns pe acostamentul drumului, după care a derapat și a ajuns cu TIR-ul pe câmpul din apropiere.

În urma nefericitului eveniment, cabina autocamionului s-a răsucit, în timp ce aproape întreaga marfă transportată a fost distrusă. Prelata de protecție a semiremorcii a fost ruptă de zecile de navete pline cu bere care într-un final au ajuns pe jos. Din fericire, conducătorul auto a scăpat teafăr și nevătămat.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc autoaccidentarea.  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți