14.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un șofer a intrat cu mașina în arcul de triumf de la intrarea în Slatina. Vehiculul a luat foc

- Advertisement -

Grav accident de circulație s-a produs vineri după-amiază, în jurul orei 13:20, pe Drumul Național 65 – European 574, la intrarea în municipiul Slatina dinspre Pitești. Un șofer a intrat cu autoturismul pe care îl conducea în arcul de triumf din zonă, mașina fiind cuprinsă imediat de un incendiu. Din păcate, conducătorul a fost găsit fără suflare de pompierii care au stins focul.

La fața locului au ajuns pentru a acorda primul ajutor mai multe echipaje de pompieri, dar și polițiști rutieri, pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului rutier. În zona arcului de triumf traficul a fost complet blocat.

„Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului fiind găsit un autoturism proiectat în arcul de triumf  și cuprins de flăcări. Traficul rutier a fost complet blocat pentru câteva zeci de minute, iar echipaje de pompieri au desfășurat activități de stingere a incendiului, dar și de salvare a eventualelor victime”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

A fost o singură persoană în autoturism, respectiv șoferul, care, din păcate, era decedat. „În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat, acesta fiind singur în mașină. Se desfășoară activități de cercetare la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere al evenimentului”, a mai spus Grigorescu.

Pompierii au găsit conducătorul auto carbonizat

Pompierii Detașamentului Slatina au fost cei care au acționat la locul tragediei, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD.

În accidentul rutier, urma de incendiu, a fost implicat doar un autoturism, în care se afla doar șoferul ce nu a mai fost găsit în viață, trupul său fiind carbonizat. „La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat. Pompierii au lichidat incendiul, trupul neînsuflețit al șoferului fiind extras de pompierii de la descarcerare. Pacientul prezenta arsuri pe întreaga suprafață a corpului”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Conducătorul auto care și-a pierdut viața în accident este un tânăr, în vârstă de 22 ani, din comuna Valea Mare. Polițiștii rutieri continuă cercetările în cauză, însă din primele date au stabilit că acesta nu ar fi avut motive să se sinucidă. Cel mai probabil motivele care au dus la producerea tragediei ar fi ațipitul la volan sau alte preocupări din cauza cărora acesta a pierdut controlul volanului și a părăsit drumul, intrând în stâlpul arcadei de la intrarea în Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți