4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fată de 15 ani, luată cu forța de pe stradă de persoane necunoscute. Polițiștii din Balș au găsit-o

- Advertisement -

„O adolescentă de 15 ani, din orașul Balș, a fost luată cu forța de pe stradă de pe stradă de persoane necunoscute”. Așa a sunat apelul făcut la 112 de tatăl acesteia, în vârstă de 47 de ani, sâmbătă seara, puțin după ora 20:00.

Fata avea să fie găsită după aproape trei ore de căutări ale polițiștilor din Balș. Se afla la un tânăr dintr-o localitate doljeană, nimeni altul decât iubitul acesteia.    

„În urma activităților operativ-informative efectuate, în jurul orelor 23:00, minora a fost găsită la locuința unui tânăr de 19 ani, din comuna Coțofenii din Față, județul Dolj. Minora a fost preluată de polițiști și internată într-un centru aparținând Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Olt”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Oamenii legii au deschis dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate. Totodată, anchetatorii desfășoară activități pentru clarificarea situației de fapt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți