15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Locuință distrusă de un incendiu devastator, la Priseaca. Fiul proprietarei a dat foc

- Advertisement -

Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineața, în jurul orei 05:00, la o casă din comuna Priseaca, pentru a-l stinge la fața locului intervenind pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. Locuința a fost cuprinsă de flăcări, după ce fiul proprietarei acesteia, un tânăr în vârstă de 22 de ani, este cel care a dat foc intenționat.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, a declarat că la sosirea echipajelor de salvatori casa ardea generalizat, existând pericolul de propagare la locuința aflată în imediata apropiere.

„Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ trei ore și jumătate. În urma incendiului au ars locuință și bunurile din interior. Nu s-au înregistrat victime sau alte pagube materiale”, a declarat reprezentantul ISU. În urma cercetărilor efectuate, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului o acțiune intenționată.

Fiul proprietarei, de 22 de ani, este cel care a dat foc casei. Potrivit unor informații, tânărul ar fi cunoscut cu probleme psihice și chiar a urmat un tratament de specialitate până la vârsta de 18 ani, iar de atunci a renunțat la el. Acum acesta a fost confirmat pozitiv cu virusul COVID-19 și a refuzat din nou tratamentul, plecând din spital. S-a dus în Priseaca, ar fi avut o ceartă cu mama sa și apoi a decis să incendieze locuința în care stăteau împreună. Însoțit de polițiști, un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Olt l-a preluat pe tânăr și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar de aici a fost transferat la Spitalul de Neurologie și Psihiatrie Craiova, unitate medicală suport COVID-19, unde sunt tratați cei diagnosticați cu această boală. 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți