10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trafic feroviar întrerupt între gările Bălteni și Potcoava, după ce un tren de călători s-a defectat

- Advertisement -

Circulația feroviară a fost întreruptă, duminică dimineața, după ce un tren de călători Săgeata Albastră s-a defectat între stațiile de cale ferată Bălteni și Potcoava. Evenimentul s-a petrecut undeva în jurul orei 10:00, problema fiind remediată după mai bine de o oră.

Trenul care s-a defectat circula pe relația Craiova – București, iar din această cauză mai multe garnituri de tren au înregistrat întârzieri, acestea fiind oprite în Gara Potcoava.  

„Pe secția de cale ferată 901, între stațiile Bălteni și Potcoava, județul Olt, un tren de călători, care circulă pe relația Craiova – București, s-a defectat în linie curentă. Din acest motiv, circulația feroviară este întreruptă, alte două trenuri fiind oprite în stația CF Potcoava până la remedierea defecțiunii. (…)”, se arată într-un comunicat remis de Centrul InfoTrafic al Poliției Române.

Problema a fost rezolvată, iar traficul feroviar a revenit la normal undeva după ora 11:00.

„Circulația feroviară pe relația Bălteni – Potcoava, Olt, a fost închisă începând cu ora 09:40, din cauza defectării locomotivei trenului IR 1892 Craiova – București, acesta însă a fost repus în circulație după 75 de minute. La această oră se circulă în condiții normale pe intervalul respectiv. (…) Trenul a așteptat locomotivă de ajutor, însă va ajunge la destinație cu o întârziere de 75 de minute. Alte două trenuri de călători au staționat temporar, până la reînscrierea în circulație a trenului IR 1892: IR 1891 care va ajunge la destinație cu o întârziere de 34 de minute și R 9471 care va ajunge la destinație cu o întârziere de 78 de minute. (…)”, a declarat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt CFR Infrastructură.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți