10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O mașină de pompe funebre, care transporta un decedat, implicată în accidentul de la Osica

- Advertisement -

O mașină de pompe funebre, care transporta un decedat, a fost implicată în accidentul rutier produs luni, la ora 12:30, pe Drumul Național 64 la intersecție cu Drumul Județean 644, în afara localității Osica de Sus, și în urma căruia celălalt vehicul a luat foc.

Din primele date, evenimentul s-a petrecut pe fondul neacordării de prioritate de șoferul mașinii mortuare, condus din direcția Slatina spre Caracal, conducătorului celuilalt autoturism implicat care venea dinspre Osica de Sus și voia să vireze la stânga spre comuna Șopârlița.      

„La faţa locului au fost găsite două vehicule, un autoturism şi o autoutilitară – pompe funebre, ce transporta o persoană decedată în vederea înhumării, autoturismul fiind găsit în flăcări. În urma impactului au rezultat patru victime, cei doi conducători auto şi ambii pasageri dreapta faţa din cele două vehicule, unul dintre pasageri, cel din mașina mortuară, fiind preluat de un elicopter SMURD. Se continuă cercetările la faţa locului pentru a se stabili modalitatea de producere a evenimentului, traficul fiind în continuare blocat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Mai multe echipaje de pompieri de la Detașamentul Slatina, Detașamentul Caracal și Garda Osica, dar și mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt și elicopterul SMURD Dolj, au intervenit la accidentul rutier urmat de incendiu.

„În eveniment au fost implicate o mașină mortuară, în care se aflau șoferul, pasagerul și o persoană decedată și un autoturism, în care se aflau șoferul și o pasageră. În urma impactului, autoturismul a luat foc, cele două persoane aflate în acesta reușind să iasă în faza de dezvoltare a incendiului. Pasagerul din mașina mortuară a rămas încarcerat, iar pentru extragerea acestuia au fost îndepărtate mai multe elemente de caroserie”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Pacientul, în vârstă de 59 de ani, a fost preluat de echipajele medicale, conștient, cu fractură de femur și traumatism cranio-cerebral, fiind transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova de elicopterul SMURD. Celelalte trei persoane rănite, respectiv o tânără, în vârstă de 22 de ani, un bărbat în vârstă de 23 de ani și un bărbat în vârstă de 46 de ani, conștiente, politraumatizate prin accident rutier, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți