7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Parcul Tineretului din Slatina, locația de funcționare a Târgului de Mărțișor din acest an

- Advertisement -

Aleea Eroilor din Parcul Tineretului Slatina va fi locul în care, anul acesta, se va desfășura Târgul de Mărțișor, după ce până anul trecut majoritatea comercianților de mărțișoare și alte simboluri alte primăverii își expuneau marfa pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, însă erau și unii vânzători instalați în unele piețe din oraș.

Comercianții se vor instala pe Aleea Eroilor din zona de agrement începând cu data de 22 februarie și își vor putea vinde produsele dedicate începutului primăverii până în data de 8 martie, Ziua Femeii. Dacă până acum existau 120 de locuri dedicate acestora, din cauza pandemiei de Coronavirus anul acesta sunt mai mult de jumătate dintre aceștia.

„Târgul de Mărțișor va funcționa din 22 februarie până pe 8 martie și va fi organizat în Parcul Tineretului, pe Aleea Eroilor, se blochează practic această stradă, iar toți comercianții vor fi puși acolo. Am primit cereri, nu pot spune exact acum un număr. Noi, conform hotărârii de CL din noiembrie, avem un nou Regulament. În mod normal, erau 120 de locuri pentru comercianții de mărțișoare, dar, ținând cont de restricții și de pandemie, am limitat numărul la 60-70 de locuri. Nu i-am mai lăsat pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza și i-am mutat pe toți pe Aleea Eroilor. Toate acțiunile primăriei se vor desfășura în Parcul Tineretului, inclusiv Expo Flora, toate”, a declarat Gigi Ernes Vîlceleanu, viceprimarul municipiului Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți