3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul de Olt Voiculescu, apel la primari: „Pregătiți proiecte pentru înființarea sau extinderea de rețele de gaze naturale”

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, senator de Olt din partea Partidului Național Liberal în Parlamentul României, anunță că la această dată există 800 milioane de euro, reprezentând fonduri europene pentru extinderea rețelei de gaze naturale din România. În acest context, parlamentarul face apel la primarii din județ pentru a pregăti proiecte privind înființarea sau extinderea de rețele de gaze naturale care în multe localități ale Oltului sunt atât de necesare dezvoltării comunităților pe care le păstoresc.

Senatorul liberal Voiculescu spune că fondurile pentru realizarea acestor investiții s-au alocat atât pe timpul Guvernului Orban, urmând ca astfel de apeluri să fie deschise și de actualul Guvern, condus de Cîțu.

„Anul trecut, Guvernul Ludovic Orban a alocat un miliard de euro din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructura Mare, pentru extinderea rețelei de gaz din țara noastră, din care au fost trase, în primul apel, 200 de milioane euro. Anul acesta, Guvernul condus de Florin Cîțu va deschide, pentru extinderea rețelei de gaze naturale, apeluri pentru 800 de milioane euro din bugetul UE, pe exercițiul financiar 2021 – 2027. Fac un apel către toți responsabilii din Olt: pregătiți proiecte și aplicați pentru comunitățile pe care le reprezentați. Vă asigur de tot sprijinul meu pentru a dezvolta județul Olt prin înființarea sau extinderea de rețele de distribuție a gazelor naturale. În noi stă puterea de a mișca și schimba lucrurile!”, a declarat parlamentarul Liviu Voiculescu, președintele Organizației Județene Olt a PNL.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți