11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

50 de cazuri Coronavirus, raportate marți în județ. În total, peste 11.000 de infecții

- Advertisement -

Județul Olt a ajuns la un total de peste 11.000 de infecții cu virusul SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei. Mai precis, potrivit datelor comunicate marți de Grupul de Comunicare Strategică sunt 11.018 cazuri, iar 50 dintre acestea sunt în rândul oltenilor care au fost diagnosticați cu COVID-19 numai în ultima zi. În continuare sunt bolnavi internați în spital cu același rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea infecției cu Coronavirus, iar în 24 de ore s-a raportat și un nou deces.

Potrivit oficialilor de la Centru, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățle medicale din județ, care erau deja pozitivi, în ultima zi 12 persoane au fost reconfirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. 

Iar dintre cei 11.018 de olteni diagnosticați cu Coronavirus, sunt 249 care au încetat din viață de la începutul pandemiei, majoritatea acestora având însă și alte probleme de sănătate grave. Ultimul deces s-a anunțat marți, fiind vorba despre un bărbat de 44 de ani, din orașul Piatra Olt, cu obezitate, care a murit vineri, 12 februarie, după 14 ore de la internarea în Spitalul Slatina.

În privința ratei de incidență a infecțiilor cu COVID-19, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta este în Olt de 0,73 la mia de locuitori, județul aflându-se în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți