11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Locuință din Slatina, distrusă de flăcări. Proprietara a ajuns la spital cu probleme respiratorii

- Advertisement -

Acoperișul unei locuințe de pe strada Armașului, din municipiul Slatina, și bunurile din mai multe încăperi au fost distruse, în urma unui incendiu puternic izbucnit marți dimineață, cel mai probabil din cauza materialelor ușor combustibile amplasate în apropierea sobei. Din cauza fumului inhalat, proprietara casei de 67 de ani a ajuns la spital cu probleme respiratorii.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței și la bunurile din trei încăperi, cu posibilități de propagare la alte două încăperi și la anexele aflate în apropiere. Proprietara locuinței, în vârstă de 67 de ani, cu dispnee, a fost asistată medical de echipajul SMURD la locul evenimentului și transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt”, a spus reprezentantul ISU.

Pompierii au reușit localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite după aproximativ două ore și jumătate, fiind salvate două camere de locuit și bunurile din acestea și anexele gospodărești aflate în apropierea casei. Aproximativ 130 de meri pătrați de acoperiș, 20 de metri pătrați de tavan și bunurile din cele trei camere s-au făcut scrum.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului efectul termic produs de soba nesupravegheată.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți