10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei slătineni, acuzați de spargerea mai multor autoturisme. Au fost arestați preventiv

- Advertisement -

UPDATE: Cei trei tineri, cercetați penal pentru furt calificat după ce au furat mai multe bunuri din autoturisme parcate pe raza orașului Slatina, au fost arestați preventiv. Hoții au fost prezentați, în cursul după-amiezii de marți, în fața magistraților Judecătoriei Slatina, care au emis pe numele lor mandate de arestare pentru 30 de zile, iar în prezent aceștia sunt în Arestul Poliției Olt. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată.

Știrea inițială: Doi tineri de 20 de ani și un băiat de 14 ani, toți din municipiul Slatina, sunt acuzați de comiterea mai multor furturi din autoturisme, după ce în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01:00, au fost prinși în flagrant de polițiștii slătineni în timp ce forțau sistemul de închidere al unor mașini parcate în localitate.

Slătinenii sunt bănuiți că de-a lungul timpului au mai comis furturi din autoturisme având același mod de operare, iar luni au fost reținuți, urmând ca marți să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, în vederea dispunerii măsurilor legale.

„În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 15 februarie, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, în formă continuată, fiind bănuiţi de comiterea mai multor furturi prin moduri de operare asemănătoare, urmând a fi propuse măsurile legale împotriva acestora”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

După ce au fost reținuți, cei trei hoți au fost introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți