24 de infecţii noi cu virusul SARS-CoV-2 în judeţ, raportate într-o zi

Județul Olt are deja 11.065 de cazuri Coronavirus, înregistrate de la începutul pandemiei. Potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică, doar joi au fost raportate 24 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2, iar pe lângă acestea avem în continuare bolnavi aflați în spital reconfirmați cu COVID-19. Din fericire, în ultima zi oficialii de la Centru nu au mai comunicat niciun deces, iar rata de incidență, cumulată în ultimele două săptămâni, rămâne scăzută.

Potrivit autorităţilor centrale, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, în 24 de ore au fost 13 persoane reconfirmate pozitiv cu virusul.

Totodată, sunt și 252 de olteni diagnosticați cu SARS-CoV-2 care au încetat din viaţă de la începutul pandemiei, în ultima zi nefiind înregistrat niciunul.

Iar rata de infectare cu COVID-19, cumulată în ultimele 14 zile, continuă să fie scăzută, fiind de 0,69 la mia de locuitori în Olt, care se află în scenariul verde la fel ca și alte 32 de județe ale României.

Situația cazurilor de Coronavirus în rândul oltenilor

11.065 cazuri confirmate de la începutul pandemiei
24 cazuri noi
10.465 cazuri vindecate de la începutul pandemiei
47 persoane internate
14 persoane internate pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor din Olt
301 persoane aflate în izolare la domiciliu
396 persoane aflate în carantinare la domiciliu
33.673 persoane testate de la începutul pandemiei
252 decese

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<