10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Deputatul Chesnoiu, vot pentru acordarea de sprijin crescătorilor de animale și păsări afectați de pandemia COVID-19

- Advertisement -

Adrian Chesnoiu, deputat PSD de Olt și președinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților, s-a numărat printre deputații care săptămâna aceasta au votat legile privind acordarea de sprijin crescătorilor de animale și păsări care au fost afectați de pandemia de Coronavirus.

„Azi, în Plenul Camerei Deputaților, am votat legile de aprobare a Ordonanțelor de Urgență 149, 150 și 151 din 2020 care instituiau scheme de ajutor de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin, suin și avicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19”, a declarat miercuri parlamentarul de Olt.

Deputatul social democrat a transmis, totodată, că vrea ca și colegii din celelalte grupuri parlamentare să susțină amendamentul de la Legea Bugetului de Stat pentru ca românii ale căror culturi au fost afectate de seceta de anul trecut să fie despăgubiți.

„Am fost bucuros să constat că la votul din Comisia pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice, pe care o prezidez, votul a fost unanim pentru aprobarea acestor scheme de ajutor de stat. Sper ca toți colegii din celelalte grupuri parlamentare, să susțină și amendamentul la Legea Bugetului de Stat pentru acordarea sumelor necesare plății despăgubirilor pentru culturile de primăvară calamitate de secetă în anul 2020”, a mai spus deputatul Adrian Chesnoiu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți