10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav la Cârlogani. Un autoturism în care erau patru persoane, rămas suspendat pe un gard

- Advertisement -

Un accident grav de circulație s-a produs, sâmbătă seara, pe un drum județean din comuna Cârlogani. Un autoturism, în care se aflau patru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, a ajuns într-un șanț după ce, potrivit primelor date, șoferul, pe fondul vitezei, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, carosabilul fiind umed, și a părăsit partea carosabilă. Pur și simplu, mașina a rămas suspendată pe gardul unui imobil.

În urma evenimentului rutier, toți cei patru tineri, doi bărbați și două femei, au suferit diverse traumatisme, la fața locului fiind nevoie de intervenția mai multor echipaje de salvatori de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Serviciul de Ambulanță Județean Olt.

Răniții au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Unul dintre tineri, din municipiul Slatina, a fost găsit inconștient de salvatori, în timp ce o tânără, tot din Slatina, a suferit un traumatism cranio-facial. Leziuni grave a suferit și conducătorul auto, originar dintr-o localitate din județul Vâlcea, care a fost diagnosticat cu traumatism cranian, traumatism coloană lombară și traumatism de șold. Cu un atac de panică a fost transportată la unitatea medicală și cealaltă tânără.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la fața locului pentru a face cercetări, accidentul producându-se în jurul orei 19:30. „La data de 20 februarie, în jurul orelor 19:30, pe Drumul Județean 677, în localitatea Cârlogani, s-a produs un accident rutier. La faţa locului a fost găsit un autoturism în care se aflau patru persoane, cu vârste între 16 și 18 ani. Toți participanții au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Se continuă cercetările la faţa locului pentru a se stabili modalitatea de producere a evenimentului, fiind întocmit dosar penal”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Misiune contracronometru pentru salvatorii ISU

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție, și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt au intervenit la locul evenimentului pentru a acorda îngrijiri medicale celor patru tineri aflați în autoturism.

„La sosirea echipajelor, șoferul, în vârstă de 18 ani, din localitatea Crețeni, județul Vâlcea, a fost găsit încarcerat, conștient. Concomitent cu misiunea pentru extragerea victimei, echipajele medicale au asistat toate victimele accidentului. Șoferul, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și traumatisme la membrul inferior drept și membrul superior drept, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la UPU Slatina. Un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Cârlogani, semiconștient, politraumatizat prin accident rutier a fost transportat la UPU Slatina. Tot la UPU Slatina a fost transportată și o femeie, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina, cu traumatism cranio-facial și traumatisme la membrele inferioare. Cea de-a patra victimă, o minoră, în vârstă de 16 ani, a refuzat transportul la spital”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU. Ulterior, și această ultimă persoană a ajuns la Spitalul Slatina, pentru îngrijiri medicale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți