Slatina: Accident în apropierea sensului giratoriu din cartierul Steaua

Un slătinean de 42 de ani a fost, luni după-amiază, victima unui accident de circulație produs în apropierea unei treceri de pietoni de lângă sensul giratoriu din cartierul Steaua al municipiului Slatina. Acesta a fost acroșat de un autoturism, la volanul căruia era un bărbat de 62 de ani, tot din Slatina.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 16:20, polițiștii fiind sesizați despre producerea acestuia prin apelul de urgență 112.

„Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, respectiv în zona sensului giratoriu de pe strada Ecaterina Teodoroiu, și au găsit un autoturism, condus de un bărbat de 62 de ani, și o persoană, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, aflat în fața autoturismului, căzut pe carosabil. Bărbatul de 42 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijri medicale”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii rutieri au deschis dosar penal și continuă cercetări pentru a stabili modalitatea de producere a accidentului.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook (Ileana Ghioca)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<