8.1 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

38 cazuri noi de Coronavirus, anunţate joi în Olt. Niciun deces în ultima zi

- Advertisement -

Județul Olt a ajuns la 11.259 infecții cu virusul SARS-CoV-2, de la începutul pandemiei, numai în ultimele 24 de ore, potrivit raportării de joi a reprezentanților Grupului de Comunicare Strategică, înregistrându-se 38 dintre acestea. Pe lângă îmbolnăvirile noi, avem și acum bolnavi reconfirmați cu noul Coronavirus. Din fericire, oficialii de la Centru nu au mai comunicat niciun deces nou.

Datele Grupului de Comunicare Strategică mai arată că, distinct de cele 38 de cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județul Olt, care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost 14 persoane reconfirmate pozitiv la infecția COVID-19.

Totodată, sunt și 260 de olteni care au pierdut lupta cu virusul SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, majoritatea având şi boli asociate grave. Din totalul acestor decese, niciunul nu a fost anunţat joi de autoritățile centrale.

La ora actuală, rata de infectare cu noul Coronavirus, cumulată în 14 zile, este de 0,76 la mia de locuitori, Oltul, la fel ca alte 29 de județe ale României, rămânând în zona verde. Față de ziua precedentă, incidența este într-o ușoară creștere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți