13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Caracal, rănit după ce autotractorul pe care îl conducea a ajuns în șanț

- Advertisement -

Un bărbat de 45 de ani, din municipiul Caracal, a ajuns la spital, miercuri seara, după ce autotractorul pe care îl conducea a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului.

Evenimentul rutier s-a produs, în jurul orei 20:00, pe Drumul Național 6 – European 70, în afara comunei Mihăești. Șoferul ar fi pierdut controlul direcției de mers în momentul în care a frânat pentru a evita impactul cu autoturismul din fața sa, iar vehiculul a părăsit drumul și a ajuns în șant, cabina acestuia răsucindu-se.

„Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au deplasat la locul producerii accidentului. Din primele cercetări polițiștii au stabilit faptul că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Caracal. Autotractorul a fost găsit în șanțul de pe marginea părții carosabile. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului. Acesta a fost transportat la un spital din județul Teleorman, pentru investigații medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți