14.1 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Muzeul Județean Olt are un nou director, în persoana lui Gheorghe Smarandache

- Advertisement -

Aleșii județului au aprobat joi, în cadrul ședinței ordinare de la sfârșitul lunii februarie, numirea unui nou director la Muzeul Județean Olt din subordinea Consiliului Județean. Noul manager al instituției culturale este dramaturgul, scriitorul și regizorul de teatru Gheorghe Smarandache, venit de la Centrul Județean de Cultură și Artă Olt, care îl înlocuiește pe Laurențiu Guțică, cel care a ocupat această funcție în ultimii aproape 20 de ani.

Gheorghe Smarandache, care înainte era inspector de specialitate, grad profesional I la Biroul resurse umane din cadrul Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, va ocupa funcția de director, grad II, al celui mai important muzeu din județ începând de luni, 1 martie, ca interimar pentru o perioadă de cel mult patru luni, în această perioadă urmând să fie organizat concursul de proiecte de management de Consiliul Județean.

Conducerea interimară a Muzeului Județean Olt se asigură până la data începerii executării unui nou contract de management, dar nu mai mult de 120 de zile calendaristice, perioadă în care Consiliul Județean Olt organizează concursul de proiecte de management, potrivit proiectului de hotărâre aprobat joi de consilierii județeni.

Contractul individual de muncă al lui Gheorghe Smarandache, de inspector de specialitate, grad profesional I la Biroul resurse umane din cadrul Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, se suspendă pe perioada exercitării managementului interimar la Muzeul Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți