5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Compania de Apă Olt a semnat un nou contract. Realizează investiții în comunele Rusănești, Tia Mare, Izbiceni și Giuvărăști

- Advertisement -

Contractul de lucrări „Extinderea rețelelor de alimentare cu apă și apă uzată, în aglomerările Rusănești și Tia-Mare – Izbiceni – Giuvărăști” din cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”, cu finanțare europeană, a fost semnat vineri de Compania de Apă Olt.

Potrivit unui comunicat remis de companie, prin acest proiect, rețeaua de alimentare cu apă din comuna Rusănești se va extinde cu 10,819 kilometri, iar rețeaua de apă uzată cu 8,836 kilometri. În comuna Tia Mare rețeaua de canalizare se va extinde cu 7,772 kilometri, în comuna Giuvărăști rețeaua de alimentare cu apă se va extinde cu 9,128 kilometri, iar în comuna Izbiceni rețeaua de alimentare cu apă se va extinde cu 8, 941 kilometri. Contractul de lucrări fost atribuit, în urma unei licitații publice deschise, cu respectarea prevederilor legislației românești în domeniu, societății WAGRAMER TERMO 2000 SRL, valoarea contractului fiind de 33.419.407 lei, fără TVA, iar durata de execuție este de 39 luni.

„Investițiile pe care Compania de Apă Olt le va face în comunele Rusănești, Tia Mare, Izbiceni și Giuvărăști vor îmbunătății considerabil condițiile de viață ale oltenilor, pentru că scopul nostru este să le aducem la poartă, rețelele de apă și canalizare. Contribuim în acest fel la dezvoltarea localităților unde facem aceste investiții pe fonduri europene, protejând și îmbunătățind calitatea mediului și sănătatea cetățenilor. Ne implicăm activ în viața comunităților locale, pentru că noi suntem parte din fiecare comunitate”, a declarat Cătălin Ușurelu, director general Compania de Apă Olt, despre lucrările care urmează a fi realizate în cele patru localități.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți