3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șapte tineri din Olt, prinși în flagrant la Slatina când încercau să vândă canabis

- Advertisement -

Șapte tineri, toți din județul Olt, au fost prinși în flagrant zilele trecute, în timp ce încercau să comercializeze canabis. Aceștia au fost depistați în municipiul Slatina de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT Craiova, iar față de patru dintre ei magistrații Tribunalului Dolj au emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

„La data de 23 februarie, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, au organizat două acțiuni de prindere în flagrant, în Slatina, în urma cărora au identificat șapte tineri, care ar fi intenționat să pună în vânzare cantitatea de 350 grame de canabis. Ulterior, polițiștii au pus în executare 11 mandate de percheziții domiciliare la adrese din județul Olt, folosite de persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc”, se arată într-un comunicat remis de BCCO Craiova.

În urma probatoriului administrat în cauză, patru tineri slătineni, cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, au fost reținuți de procurori pentru 24 de ore, în timp ce față de alți doi tineri de 20 de ani, din Slatina, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Ulterior, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor patru reținuți.

Acțiunea anchetatorilor a beneficiat și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar la activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți