7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Avansări în grad în rândul polițiștilor de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt

- Advertisement -

În prezența comisarului șef Mihai Mihalache, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, precum și a celor doi adjuncți ai săi, comisarii șefi Cristi Rădoi și Adrian Mladin, 24 de agenți de poliție au fost avansați pe 1 martie după ce au promovat concursul de trecere directă în corpul ofițerilor, desfășurat în luna ianuarie la nivelul instituției.

16 agenți au fost avansați la gradul profesional de inspector principal de poliție, patru la gradul de inspector de poliție și alți patru la gradul profesional de subinspector de poliție.

„Cei 24 de ofițeri își vor desfășura activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, pe liniile investigații criminale, investigarea criminalității economice, ordine publică, poliție rutieră, criminalistic, structura de securitate, analiză și prevenire a criminalității, financiar, logistic, precum și în cadrul Serviciului Cabinet. Pentru cele șapte doamne și domnișoare avansate în grad, ziua de 1 Martie din acest an are o dublă însemnate, aducându-le o mare realizare profesională. Inspectoratul de Poliție Județean Olt îi felicită pe cei avansați cu această ocazie și le urează succes în activitate!”, se arată într-un comunicat remis de inspectorat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți