20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Consiliul Județean a premiat performanțele celor mai buni sportivi și antrenori olteni

- Advertisement -

Performanțele sportivilor și antrenorilor din județul Olt, care au obținut rezultate deosebite la Campionatele Europene și Balcanice, Sporturi Olimpice, au fost premiate luni de reprezentanții Consiliului Județean Olt. Din cauza faptului că anul trecut s-au organizat puține competiții sportive, în contextul pandemiei de Coronavirus, au fost doar opt premianți, care au primit între 1.500 și 4.000 de lei.  

Cel mai mare premiu, în valoare de 4.000 de lei, l-a obținut Adina Diaconu, alături de antrenorul Petre Arnăutu, pentru performanța locului I la Campionatul European Under 21, Dublu Mix, Tenis. De asemenea, performanțe extraordinare au obținut și sportivii de la atletism, Simona Floricel și Andrei Neagoe, alături de antrenorul Daniel Bărbuți, respectiv locurile I și III la Campionatul Balcanic, fiind premiați cu 3.000 de lei, respectiv 2.000 lei, fiecare. Premiul cel mai mic, care a fost în cuantum de 1.500 de lei, a fost acordat Ramonei Drăgan și antrenorilor Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, pentru locul V obținut la Campionatele Europene.

„Mă bucur că ne vedem, chiar și în acest context dificil, în care ne plasează pandemia. Cu toate acestea, dumneavoastră n-ați renunțat și v-ați pregătit la fel de intens și, iată, rezultatele se văd. Pentru sacrificiile pe care le presupune viața de sportiv, pentru performanțele extraordinare pe care le înregistrați de fiecare dată, astăzi, vă  transmitem prețuirea noastră. Vă felicităm și ne mândrim cu rezultatele dumneavoastră, care pun, an de an, Oltul pe harta premiilor internaționale la competițiile sportive. Și pentru că astăzi este 1 martie, vă transmit: O primăvară frumoasă, plină de succes în competițiile viitoare!”, a declarat Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

Cuvinte de mulțumire pentru premiile acordate a avut și unul performerii județului, respectiv profesorul antenor de tenis de masă Petre Arnăutu: „A devenit o tradiție acest eveniment. Mulțumesc Consiliului Județean Olt și domnului președinte, Marius Oprescu, pentru implicarea de care dau dovadă în fiecare an. Ne bucurăm foarte mult pentru că instituția dumneavoastră, alături de Primăria Slatina, alege să premieze eforturile pe care sportivii noștri le fac zi de zi. Este foarte important pentru noi să vedem că CJ Olt este alături de noi și ne premiază. Îmi doresc să ne întâlnim, în fiecare an,  poate și în număr mai mare. Sper că totul va fi bine în viitor și vom scăpa de această pandemie! Vă mulțumim pentru sprijinul acordat!”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți