5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Oltul are peste 11.400 de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. Ultimele 33 de îmbolnăviri, raportate luni

- Advertisement -

Sunt deja 11.412 persoane din județul Olt diagnosticate cu infecția COVID-19, de la începutul pandemiei, potrivit datelor anunțate luni de Grupul de Comunicare Strategică. În ultima zi au fost raportate 33 de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2, iar oficialii de la Centru au comunicat din nou olteni cu rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea noului Coronavirus. Un lucru îmbucurător este faptul că în prima zi a săptămânii nu a mai fost comunicat decesul niciunui oltean diagnosticat cu boala.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cazurile nou confirmate, în ultimele 24 de ore, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi și sunt internați în unitățile medicale din județ, cinci persoane au fost reconfirmate pozitiv cu infecția cu virusul SARS-CoV-2. 

Din totalul de 11.412 de olteni diagnosticați cu Coronavirus, sunt 262 care au fost răpuși de boală de la începutul pandemiei, însă majoritatea lor aveau și alte boli asociate grave. Din fericire, luni nu s-a mai anunțat niciun deces.

Datele autorităților centrale mai arată că rata de incidență a infecțiilor COVID-19, cumulată în ultimele 14 zile, continuă să fie scăzută în Olt și este de 0,72 la mia de locuitori, acesta fiind unul dintre cele 27 de județe ale țării care se află actualmente în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți