18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina va avea Shopping Park în locul fostei fabrici de pâine Aluta

- Advertisement -

Cel mai mare centru comercial din municipiul Slatina, care va avea o suprafață de 16.500 metri pătrați, se va construi pe locul fostei fabrici de pâine Aluta, iar demararea proiectului va avea loc anul acesta. Pentru construcția Shopping Park Slatina ar urma ca primul magazine Lidl Slatina să fie demolat, în locul său urmând a fi amenajată o parcare necesară parcului commercial.

Supermarketul Lidl nu va dispărea din zonă, fiind construit un altul pe un teren adiacent, care face parte din fosta fabrică Aluta. Noua unitate mai avea mai multe locuri de parcare, respectiv 114 în loc de 43 câte sunt acum, dar și 632,50 metri pătrați de spații verzi față de 225 metri pătrați, suprafața existent acum.   

Șapte unități ale unor mari retaileri internaționali ar urma să funcționeze în marele centru comercial din zona cartierului Steaua al Slatinei. Unul dintre aceste magazine va fi Jysk, unde sunt comercializate produse pentru casă și grădină, iar un altul Hervis, care vinde produsele sportive a peste 40 de branduri internaționale, dar și articole marcă proprie.

Totodată, în Shopping Park Slatina vor mai funcționa magazinele C&A și NewYorker de articole de îmbrăcăminte, Kik, tot o unitate în care sunt comercializate produse fashion, dar și produse pentru casă. Articole de îmbrăcăminte, precum și încălțăminte, accesorii pentru femei, bărbați și copii se vor vinde și în magazinul Sinsay, în viitorul parc comercial urmând a fi amenajat și pet shopul Super Zoo.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți