16.2 C
Slatina
miercuri,31 mai,2023
spot_img

Latest Posts

Mai mulți pacienți internați în spital, retestați pozitiv la COVID-19, față de noile infecții raportate

Oltul are deja 11.440 de cazuri de Coronavirus, înregistrate de la începutul pandemiei, potrivit comunicării de marți a Grupului de Comunicare Strategică. Numai în ultima zi s-au anunțat 28 de îmbolnăviri noi cu virusul SARS-CoV-2 în județ, iar pe lângă acestea continuăm să avem bolnavi aflați în spital reconfirmați cu boala. Numărul acestor pacienți raportați este mai mare față de numărul infecțiilor noi. Din păcate, în 24 de ore autoritățile centrale au anunțat trei decese.

Potrivit cifrelor oficialilor de la Centru, distinct de cele 28 de cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județul Olt, care erau deja pozitivi, într-o singură zi au fost 31 de persoane reconfirmate pozitiv cu COVID-19.

Totodată, sunt și 265 de olteni care au pierdut lupta cu boala, de la începutul pandemiei, trei dintre decesele acestora fiind anunțate marți.

La ora actuală, rata de infectare cu Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, este de 0,78 la mia de locuitori în județ, Oltul situându-se în prezent în scenariul verde. Față de ziua anterioară, acestă incidență într-o ușoară creștere.

Latest Posts

spot_imgspot_img

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.