20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Senatorul liberal Liviu Voiculescu, despre aprobarea bugetului: Salariile și pensiile nu vor avea de suferit

- Advertisement -

Cu 234 de voturi „pentru” și 170 „împotrivă”, proiectul Legii bugetului de stat pe 2021 a fost adoptat, de Plenul Parlamentului, după două zile de dezbateri. Pe acest subiect, Liviu Voiculescu, senatorul de Olt al Partidului Național Liberal, a făcut o scurtă declarație politică, spunând că bugetul din acest an este orientat, în primul rând, către creșterea semnificativă a investițiilor publice, iar despre salarii și pensii acesta transmite că nu vor avea de suferit.    

„Bugetul pe anul acesta este orientat către creșterea semnificativă a investițiilor publice, relansare economică, susținerea mediului de afaceri și angajaților, continuarea luptei împotriva pandemiei de COVID-19. Niciun salariu și nicio pensie pe baza contributivității nu vor avea de suferit. 5,5% din PIB (61,4 miliarde lei) se alocă pentru pentru investiții, cel mai ridicat nivel prevăzut vreodată. Creşterea economică este estimată la 4,31%. Rețeta redresării economice este cea a investițiilor masive, care creează noi locuri de muncă, un alt obiectiv important fiind o absorbție crescută a fondurilor europene”, declară parlamentarul de Olt.

Senatorul liberal Liviu Voiculescu mai spune că 2021 este anul reformelor și al investițiilor, bugetul fiind „unul al echilibrului, care așază structura economiei și pune bazele unei construcții solide pentru următorii ani.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți