11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Senatorul Siminica Mirea: „Finanțarea proiectelor de dezvoltare ale localităților județului Olt au fost respinse”

- Advertisement -

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost adoptat în Ședința Plenului reunit al Parlamentului României, marți seara. Acesta a trecut în forma prezentată de Guvern, nefiind adoptate amendamentele pe care mulți dintre parlamentari, mai ales social democrați, le-au susținut. Printre aceștia s-a aflat și Siminica Mirea, senator PSD de Olt, care a declarat că actuala coaliție de guvernare nu dorește bunăstarea românilor, odată ce amendamentele susținute de colegii săi au fost respinse, iar din această cauză proiectele de dezvoltare ale localităților județului nu vor mai primi finanțare. 

„Ne doream mai mult pentru români, iar viziunea noastră, precum și scopul acestor amendamente susținute pe fiecare județ în parte, au stat la baza dezvoltării tuturor comunităților din România, care ar fi permis noi proiecte de investiții. Din păcate, și amendamentele susținute pentru județul pe care îl reprezint au avut același rezultat. Așadar, finanțarea proiectelor de dezvoltare ale localităților județului Olt au fost RESPINSE, în urma votului, iar situația județului Olt privind amendamentele susținute, nu este singulară!”, a spus parlamentarul de Olt.

Senatorul Siminica Mirea a mai precizat că prin adoptarea proiectului de lege nevoile și problemele românilor nu prezintă interes în viziunea actualei Guvernări. „Un lucru e cert: Nevoile și problemele românilor nu prezintă interes în viziunea actualei coaliții, iar aspectele ce țin de dezvoltarea economiei prin investiții sau creșterea nivelului de trai al cetățenilor sunt ignorate total”, a adăugat social democratul oltean. 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți