6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferi cu dosare penale pentru conducere fără permis și în stare de ebrietate

- Advertisement -

Polițiștii au continuat zilele acestea acțiunile pe drumurile publice care tranzitează județul, pentru siguranța participanților la traficul rutier, în urma acestora trei conducători auto alegându-se cu dosare penale fie pentru conducerea unui autoturism, fără a poseda permis, fie pentru consum de alcool.

Unul dintre acești șoferi este un bărbat de 50 de ani, din municipiul Slatina, care în noaptea de miercuri spre joi, a fost depistat pe strada Drăgăneşti, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având permisul de conducere anulat. Un alt conducător auto avea să fie prins cu nereguli în trafic, marți noaptea. Este vorba despre un tânăr de 29 de ani, din comuna Iancu Jianu, care a fost depistat pe strada Primăverii, din localitate, în timp ce conducea o mașină, fără a poseda permis auto. În ambele situații, pe numele bărbaților au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tot marți noaptea, polițiștii rutieri au depistat pe Drumul Judeţean 653, în comuna Perieţi, un bărbat de 46 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, acesta prezenta o concentrație de 0,75 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. În cauză, pe numele șoferului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți