23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Femeie de 80 de ani, din Verguleasa, găsită carbonizată în urma unui incendiu

- Advertisement -

O femeie, în vârstă de 80 de ani, din comuna Verguleasa, și-a pierdut viața în urma unui incendiu izbucnit la casa sa din satul Poganu al localității, în care stătea singură. Aceasta a fost surprinsă de flăcări în interiorul locuinței, fiind găsită carbonizată marți dimineața de pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Drăgășani a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, care au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și în sprijinul cărora au acționat și cadrele medicale de pe un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Pompierii vâlceni au stabilit, în urma cercetărilor preliminare efectuate la fața locului, că locuința a luat foc din cauza unei lumânări care a fost uitată aprinsă de bătrâna de 80 de ani.

Incendiul a fost unul mocnit, însă acesta a fost observat de un vecin al femeii care i-a alertat pe militari. Flăcările au făcut scrum în care lor mobilierul dintr-o cameră a casei în care era improvizată o bucătărie de șase metri pătrați.

Sursă foto: Vocea Vâlcii

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți