Primăria Slatina caută medici pentru centrele de vaccinare din municipiu

Primăria municipiului Slatina derulează o nouă selecție de personal medical pentru centrele de vaccinare anti Coronavirus care funcționează la nivelul localității de domiciliu. Potrivit unui comunicat remis, instituția va organiza luni, 15 martie, cu începere de la ora 14:00, la sediul din strada Mihail Kogălniceanu, nr. 1, interviul pentru selecția personalului care își va desfășura activitatea în centrele de vaccinare împotriva COVID-19, respectiv medici care își exercită profesia în condițiile legii.

„În vederea participării la interviu persoanele interesate vor depune la sediul Primăriei Slatina următoarele documente: cerere pentru intrarea în relație contractuală cu Primăria pentru realizarea activității de vaccinare împotriva COVID-19; copia actului de identitate in termen de valabilitate, precum și copii de pe certificate de căsătorie și de naștere, acolo unde este cazul; copie de pe diploma de licență; copie de pe certificatul de medic specialist; copie de pe certificatul de membru al organizatiei profesionale; copia avizului anual pentru exercitarea profesiei de medic specialist, cu viza pe anul în curs; copia asigurării de malpraxis valabilă. Copiile de pe actele depuse la dosar se prezintă în copii legalizate sau însoţite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu original”, se arată în comunicat.

Sursa citată mai arată că înscrierea la interviu se va face la sediul Primăriei Slatina până luni dimineața, la ora 09:00, în timp ce relaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituţiei, Compartimentul Resurse Umane, Funcții Publice, Pregătire Profesională şi la telefoanele 0249.439.233, 0249.439.377.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<