Deputatul social democrat Adrian Chesnoiu: „Iohannis&Co au decretat: 2021 – Anul sărăcirii românilor!”

„Președintele Iohannis a girat monstruosul plan al coaliției PNL – USR+ de sărăcire a românilor și blocarea dezvoltării României. Nimic din promisiunile electorale nu se pune în practică!!! Arma Coaliției: MINCIUNA!”, așa își începe deputatul PSD de Olt Adrian Chesnoiu declarația postată pe pagina sa de Facebook cu privire la ceea ce se va întâmpla în acest an ca urma a deciziilor luate de actualul Guvern, acestea ducând la sărăcirea românilor.

Deputatul social democrat a vorbit, în primul rând, despre miniciunile Coaliției de guvernare. „Au mințit antreprenorii că-i vor sprijini. CÎȚU taie 300 de milioane de euro din cele 500 de milioane angajate prin OUG 224/2020, sprijinul pentru HORECA. Au mințit profesorii că le vor acorda majorările de salarii prevăzute de lege! Dimpotrivă, CÎȚU ia din buzunarele profesorilor 700 de milioane de lei – ultima tranșă de creștere salarială cuvenită pentru a ajunge la grila anului 2022. Au mințit agricultorii că le vor acorda despăgubiri pentru pierderile provocate de calamități. CÎȚU nu le dă nimic! Au mințit pensionarii că vor respecta legea și vor crește punctul de pensie. Adio majorarea punctului de pensie! Au mințit părinții că vor crește alocațiile copiilor. CÎȚU ia de la copii 1,5 miliarde de lei – a doua jumătate din creșterea promisă pentru alocații”, a declarat Adrian Chesnoiu.

Președintele Comisiei pentru Agricultură, Silvicultură, Industrie Alimentară și Servicii Specifice din Camera Deputaților a făcut și o retrospectivă a guvernărilor din ultimii 30 de ani, spunând că „cifrele vorbesc!”. „Aceeași durată de guvernare: Creștere economică și creștere a bunăstării românilor în guvernarea PSD, sărăcire și haos în economie, în guvernarea PNL! Doar confiscarea votului și manipularea societății prin minciuni sfruntate îi mai ține încă la guvernare! Însă putem vedea cu toții că habar nu au să conducă o țară!”, a adăugat deputatul Chesnoiu care făcut publice și fotografii cu privire la retrospectiva guvernărilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<