19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Trei autoturisme parcate pe o stradă din Slatina, lovite de o mașină condusă de un șofer începător

- Advertisement -

Trei autovehicule, care erau parcate miercuri seara pe strada Cornișei, din municipiul Slatina, au fost acroșate de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 19 ani, din comuna Izvoarele, conducător auto începător. Inițial, acesta nu era cunoscut autorul tamponării în lanț, deoarece imediat după evenimentul rutier s-a făcut nevăzut, însă polițiștii s-au mobilizat și au reușit să-l prinsă și să-l identifice.

Un internaut a făcut public incidentul din trafic pe un grup de Facebook. „În cazul în care proprietarii ne urmăresc sau îi cunoaște cineva. 3 dintr-o lovitură, nici urmă de mașina care le-a avariat sau poliție. Strada Cornisei, (…) pe partea stângă”, este postarea făcută pe grupul „Slatina, orașul fermecat”.

Polițiștii l-au prins pe autorul tamponării în municipiul Slatina și l-au identificat, fiind vorba despre un tânăr de 19 ani, șofer începător, care s-a ales cu o amendă de 870 de lei. „Conducătorul auto a fost identificat de polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiul Slatina, ca fiind un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Izvoarele. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei, pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Șoferul a fost testat și cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cel mai probabil faptul că acesta nu avea experiență, având permisul de conducere obținut de puțin timp, a dus la producerea evenimentului rutier. În urma acestuia, tânărul de 19 ani s-a speriat și a fugit de la fața locului, însă rutieriștii l-au depistat în scurt timp.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți