14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

63 de infecții noi cu virusul SARS-CoV-2 în județul Olt, anunțate vineri

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat vineri 63 de infecții noi cu virusul COVID-19 în Olt, iar de la începutul pandemiei s-a ajuns la un bilanț total de 11.898. S-au înregistrat şi bolnavi internați în spital, care erau deja pozitivi la virusul SARS-CoV-2, iar la retestare au avut același rezultat. Din fericire, oficialii de la Centru nu au mai anunțat niciun alt deces. În privința ratei de infectare cu COVID, aceasta continuă să crească în județ, situându-se la peste un caz la 1.000 de persoane.

Potrivit datelor autorităților centrale, distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale oltene, unde sunt tratați cei care au contractat virusul, și care erau deja pozitivi, 12 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Iar dintre cele 11.898 de persoane diagnosticate cu COVID-19, în județul Olt sunt 274 care au încetat din viață din cauza acestei boli de la începutul pandemiei, însă majoritatea acestora aveau și comorbidități. Niciunul dintre aceste decese nu a fost comunicat vineri.

Incidența cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, este de 1,12 în Olt, acesta fiind unul dintre cele 19 județe din România care se află în scenariul verde. Însă, fața de ziua anterioară, în județul Olt această rată a înregistrat o ușoară creștere.

Date actualizate despe noile cazuri

11.898 cazuri confirmate de la începutul pandemiei
63 cazuri noi
11.101 cazuri vindecate de la începutul pandemiei
116 persoane internate
20 persoane internate pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor oltene
407 persoane aflate în izolare la domiciliu
553 persoane aflate în carantinare la domiciliu
39.505 teste efectuate de la începutul pandemiei
274 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți