13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoritățile îi scutesc de plata penalităților pe bălșenii care își achită datoriile la bugetul local

- Advertisement -

Veste bună pentru locuitorii orașului Balș, care au datorii la bugetul local. Aceștia vor fi scutiți de plata penalizărilor din anii trecuți, dacă își plătesc dările la stat până la sfârșitul lunii martie 2021.

Decizia a fost luată de consilierii locali din Balș în cadrul ședinței extraordinare care a avut loc vineri, 12 martie. Concret, membrii Consiliul Local al orașului de pe malul Oltețului au aprobat ștergerea penalităților datorate bugetului local de către persoanele fizice și juridice, cu condiția achitării tuturor datoriilor restante la data de 31 martie 2021, inclusiv.

„Cu alte cuvinte, cei care își vor achita datoriile restante – taxe, impozite etc., până la finalul acestei luni, nu vor trebui să mai plătească și penalitățile din anii precedenți”, se arată într-o postare a autorităților locale de pe pagina de Facebook a Primăriei Balș.

Potrivit sursei citate, cererile de anulare se primesc la Biroul impozite si taxe locale din cadrul Primăriei orașului Balș, până la data de 31 martie.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți