4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă 36 de infecții cu virusul SARS-CoV-2 în Olt. Duminică, a treia zi fără decese

- Advertisement -

Oltul a ajuns la 11.987 de infecții cu COVID-19, înregistrate de la începutul pandemiei. Potrivit raportării de duminică a Grupului de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore au fost 36 de olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2. În județ avem și acum bolnavi care sunt internați în spital, unde sunt tratați cei confirmați cu noul Coronavirus, și au același rezultat pozitiv la retestare. Din fericire, este a treia zi în care autoritățile centrale nu au mai comunicat niciun deces.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județul Olt, care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost 23 de persoane reconfirmate pozitiv. 

Totodată, 274 dintre cei 11.987 de olteni diagnosticați cu COVID-19 au pierdut lupta cu boala de la începutul pandemiei, majoritatea acestora având însă și comorbidități. Duminică este a treia zi consecutivă în care oficialii de la centru nu au mai anunțat niciun deces al vreunei persoane din județ confirmată cu infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Iar în privința incidenței cazurilor de Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta continuă să crească și este în ultima zi a săptămânii de 1,24 la mia de locuitori, iar județul se află în scenariul verde.  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți