7.3 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav pe Drumul Național 64, la Strejești. Două persoane rănite

- Advertisement -

Un grav accident de circulație s-a produs luni după-amiază pe Drumul Național 64, în zona satului Colibași, din comuna Strejești. Un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un TIR, fără încărcătură, iar ambii conducători auto au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Mai multe echipaje de salvatori au intervenit la fața locului, șoferii fiind transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție descarcerare, dar și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, au intervenit în zona localității Strejești, pentru a acorda primul ajutor victimelor.

„Echipajul SMURD a preluat șoferul autoturismului, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Grădinari, conștient, cu traumatism cranio-cerebral, dureri la cap și torace și multiple excoriații. Șoferul autocamionului, de 60 de ani, cu domiciliul în Hunedoara, a fost preluat de echipajul SAJ Olt, conștient, cu traumatism la umărul drept. Pacienții au fost transportați la UPU Slatina. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la fața locului pentru a face cercetări. „Din primele verificări, este vorba despre un accident rutier soldat cu două personae rănite. A fost o coliziune frontal între un autoturism și un autotren. Cercetările continuă pentru a stabili cauza producerii evenimentului”, a declarant Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cauza accidentului este, cel mai probabil, neadaptarea vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, într-o curbă ușoară la stânga.  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți