10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr de 22 de ani, din Studina, acuzat că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o fată de 13 ani. Polițiștii l-au reținut

- Advertisement -

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Studina, a fost duminică reținut de polițiști, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate, dar și bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu o copilă de 13 ani, din localitate, cea pe care acesta, împreună cu un prieten de 23 de ani, tot din Studina, au luat-o din apropierea casei ei.

Fata avea să fie identificată în dimineața zilei de duminică într-un autoturism pe varianta de ocolire a Caracalului, în care era împreună cu cei doi tineri, înainte cu o seară dispariția sa fiind anunțată de mamă.  

„La data de 13 martie, în jurul orei 20:35, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Vișina a Inspectoratului de  Poliție Județean Olt au fost sesizați de o femeie, din comuna Studina, cu privire la faptul că fiica sa, de 13 ani, a plecat de la domiciliu în jur de ora 17:00 şi nu a mai revenit. În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, la data de 14 martie, în jurrul orei 05:50, minora a fost identificată într-un autoturism, pe Varianta Ocolitoare OG 6 a municipiului Caracal, împreună cu doi tineri, de 22 şi 23 de ani, ambii din comuna Studina, declarând poliţiştilor că nu a fost victima vreunei infracţiuni”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Întrucât au existat suspiciuni cu privire la aspectele declarate de copilă, polițiștii au continuat cercetările, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate. De asemenea, duminică, tânărul de 22 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit şi de săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, urmând a fi propuse măsurile legale împotriva acestuia.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți