11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un pod și un drum, afectate de precipitațiile abundente în Tătulești. Probleme și în Pleșoiu și Sâmburești

- Advertisement -

Județul Olt este sub incidența unor coduri galbene de ploi, pe alocuri însemnate cantitativ, începând de luni, iar în urma precipitațiilor abundente, potrivit datelor transmise Inspectoratului pentru Situații de Urgență de Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din județ, au fost înregistrate probleme în localitățile Tătulești, Pleșoiu și Sâburești.

Un pod, un drum comunal, peste doi kilometri de străzi și cinci hectare de terenuri agricole au fost afectate de ploi în cele trei localități.  

„În localitatea Tătulești, au fost afectate un pod, un kilometru de drum comunal și 2,2 kilometri de străzi. La Pleșoiu, au fost afectate trei hectare de teren arabil și două hectare de grâu, iar în localitatea Sâmburești au fost afectați aproximativ 0,28 kilometri de străzi”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU.

Până joi dimineața, județul Olt se află sub incidența unei atenționări meteo cod galben de ploi, iar de joi și până sâmbătă, 20 martie, este din nou sub incidența unei informări meteo de precipitații. Totodată, cursurile de apă din județ sunt până joi după-amiază, la ora 16:00, sub incidența unui cod galben, fiind preconizate creșteri de debite și niveluri.

Situația este monitorizată permanent de reprezentanții Sistemului de Gospodărire a Apelor Olt și Comitetele Locale pentru Situații de Urgență, iar informațiile de interes operativ sunt transmise Centrului Operațional Județean al ISU Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți