8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi tineri din Grădinari, reținuți după ce au dat spargeri în Gorj. Polițiștii au descins la domiciliile lor

- Advertisement -

Doi tineri, de 19, respectiv 22 de ani, din comuna Grădinari, au fost reținuți miercuri de polițiști, în urma unor percheziții care au avut loc la domiciliile lor. În total, ar fi vorba despre patru tineri din Grădinari ce au participat la spargerea unor magazine dintr-o localitate gorjeană, la începutul lunii martie, însă doar împotriva a doi dintre ei s-au dispus măsuri.     

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Novaci au fost anchetatorii care au continuat cercetările în cauzele penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, din două societăți comerciale din localitatea Bengești Ciocadia, județul Gorj, de persoane necunoscute, care în noaptea de 3 spre 4 martie ar  fi sustras suma de 500 de lei și țigări.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani, toți din comuna Grădinari, județul Olt, iar în cursul zilei de ieri au fost efectuate trei percheziții domiciliare pe raza acestei localități, în vederea documentării activității infracționale”, a declarat Victor Tuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Împotriva a doi tineri, de 19 și 22 de ani, din Grădinari, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, ambii fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Gorj. În cursul zilei de joi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propuneri procedurale.

Perchezițiile oamenilor legii din Novaci s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți