8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Serviciul Permise și Înmatriculări Auto din Caracal va funcționa într-un alt imobil

- Advertisement -

Sunt ultimele zile în care sediul Serviciului Permise și Înmatriculări Auto din Caracal va fi în sediul Poliției municipale, având în vedere că începând de marți, 23 martie, acesta va funcționa în clădirea Taxe și Impozite Locale.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Serviciului Permise și Înmatriculări Auto Olt, sediul de la Caracal fiind cel secundar al instituției din județ.  

„Începând cu data de 23 martie, sediul secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Olt, din municipiul Caracal, în care se desfăşoară activităţi în domeniul Înmatriculare şi Evidenţă Vehicule, se va muta din imobilul Poliţiei municipiului Caracal, în clădirea situată pe strada Cuza Vodă, nr. 8 – „Taxe şi Impozite Locale”, municipiul Caracal, judeţul Olt”, anunță instituția.

Programul de lucru cu publicul va rămâne neschimbat, așadar cetățenii se pot adresa la sediul instituției în zilele de marți și joi astfel: între 09:00 și 12:00 – primire documente; între 12:00 și 13:00 – eliberare documente și între 13:00 și 15:00 – primire documente.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți