3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

74 de infecții cu virusul SARS-CoV-2, raportate vineri în județul Olt

- Advertisement -

Județul a ajuns la 12.249 cazuri de Coronavirus, înregistrate de la începutul pandemiei. Potrivit datelor anunțate vineri de Grupul de Comunicare Strategică, doar în ultimele 24 de ore au fost 74 de olteni diagnosticați cu infecția cu virusul SARS-CoV-2. În Olt avem și acum bolnavi care sunt internați în spital și au același rezultat pozitiv la retestarea pentru depistarea COVID-19. Din fericire, autoritățile centrale nu au mai comunicat niciun deces din cauza îmbolnăvirii cu virusul.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost opt persoane reconfirmate pozitiv la noul Coronavirus. 

Totodată, 279 dintre cei 12.249 de olteni diagnosticați cu SARS-CoV-2, au pierdut lupta cu boala de la începutul pandemiei, majoritatea acestora având însă și comorbidități. În ultima zi, oficialii de la Centru nu au mai anunțat niciun deces al vreunei persoane din Olt confirmată cu virusul.

În privința ratei de incidență a cazurilor de Coronavirus, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta continuă să fie de peste unu la mia de locuitori. Concret, aceasta era vineri de 1,34, județul Olt aflându-se încă în scenariul verde.

Cum arată datele actualizate despre cazuri

12.249 cazuri confirmate de la începutul pandemiei
74 cazuri noi
11.282 cazuri vindecate
113 persoane internate
21 persoane internate pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor oltene
525 persoane aflate în izolare la domiciliu
637 persoane aflate în carantinare la domiciliu
41.623 teste efectuate de la începutul pandemiei, 385 fiind numai în ultimele 24 de ore
279 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți