3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie din Oporelu, dată dispărută de vecinul său

- Advertisement -

O femeie de 71 de ani, din comuna Oporelu, este dată dispărută după ce acum o săptămână a plecat de la domiciliul său și nu s-a mai întors. Un vecin de-al bătrânei a alertat polițiștii din Olt cu privire la faptul că aceasta nu mai este de găsit.

Dispariția a fost anunțată marți, 16 martie, la patru zile de când femeia nu a mai fost văzută.    

„La data de 16 martie, polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa au fost sesizați de un bărbat, din comuna Oporelu, cu privire la faptul că, la data de 12 martie, vecina sa Maria Baicu, în vârstă de 71 de ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Semnalmentele persoanei dispărute sunt: înălţime 1,70 metri, aproximativ 60 de kilograme, constituție astenică, ochi căprui, păr alb, drept, tuns mediu, fără semne particulare. La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu vestă maronie, pantaloni negri, papuci albaştri şi fes negru.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea bătrânei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți