Autoturism răsturnat în afara drumului, la Curtișoara. Un bărbat a ajuns la spital

Eveniment rutier în cursul serii de duminică, în jurul orei 17:20, pe Drumul Județean 546, în satul Proaspeți al comunei Curtișoara. O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile, după ce șoferul acesteia ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit de pe drum. Un bărbat de 31 de ani, originar din comuna Oporelu, pasager în autoturism, a ajuns la spital, în timp ce conducătorul auto se pare că s-a făcut nevăzut, fugind pe un câmp din apropierea locului în care acesta a avut loc.

În urma evenimentului, mai multe echipaje de pompieri au acționat la fața locului.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit la accidentul rutier petrecut în comuna Curtișoara. La sosirea echipajelor, autoturismul implicat în eveniment a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat pe o parte, iar o persoană a fost găsită în afară acestuia, conștientă. Pacientul, în vârstă de 31 de ani, din comuna Oporelu, a fost preluat de echipajul SMURD, cu dureri toracice și excoriații la cap și transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

În zonă au intervenit și polițiștii rutieri pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul, având în vedere că șoferul nu a fost găsit.

„La data de 21 martie, în jurul orei 17:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 546, pe raza comunei Curtișoara. La fața locului a fost găsit un singur autoturism avariat. Un bărbat de 31 de ani, din comuna Oporelu, pasager în autoturism, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu a fost găsit la fața locului, polițiștii desfășurând activități specifice pentru identificarea acestuia si luarea măsurilor legale”, spune Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<