15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șoferul care a provocat accidentul din comuna Curtișoara, identificat de polițiștii rutieri

- Advertisement -

Conducătorul auto care a provocat, duminică seara, accidentul rutier de pe Drumul Județean 546, în Curtișoara, în urma căruia un bărbat de 31 de ani, din comuna Oporelu, a fost rănit, și a fugit pe un câmp, a fost identificat în cursul aceleiași zile de polițiști. Este vorba despre un vâlcean, în vârstă de 61 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind găsit de oamenii legii tot în localitatea Curtișoara.

Acum, șoferul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni.

„La aproximativ două ore de la producerea unui eveniment rutier pe raza comunei Curtișoara, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Slatina au identificat un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din județul Vâlcea, care ar fi condus autoturismul găsit răsturnat în afara părții carosabile. Bărbatul bănuit că ar fi condus mașina respectivă a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat o concentrație de 0,17 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice de sânge. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Paramedici SMURD și pompieri de la Detașamentul Slatina au intervenit la fața locului, pentru a acorda îngrijiri medicale pasagerului rănit în urma evenimentului rutier.

„La sosirea echipajelor, autoturismul implicat în eveniment a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat pe o parte, iar o persoană a fost găsită în afară acestuia, conștientă. Pacientul, în vârstă de 31 de ani, din comuna Oporelu, a fost preluat de echipajul SMURD, cu dureri toracice și excoriații la cap și transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți