19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Un turneu de fotbal cu participarea a aproximativ 100 de persoane, oprit de polițiști în Caracal

- Advertisement -

Oltenii par să nu țină cont de restricțiile impuse în perioada stării de alertă, în contextul actual al pandemiei de Coronavirus, și iau parte la diverse evenimente, cu participarea a zeci de persoane, deși numărul maximum ar trebui să fie mult mai mic potrivit legislației actuale. Numai duminică polițiștii din municipiul Caracal au oprit un turneu de fotbal organizat pe un teren sintetic acoperit și la care participau aproape o sută de persoane.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la desfășurarea evenimentului și au dat o amendă de 2.000 de lei organizatorului.    

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal s-au sesizat din oficiu, în timpul unei acțiuni, cu privire la faptul că administratorul unei societăți comerciale din Caracal a organizat un eveniment sportiv la care au participat aproximativ 100 de persoane. Polițiștii au sancționat contravențional organizatorul cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55 din anul 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Totodată, zece participanți au fost amendați cu avertismente pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți